Online CRM | BrixCRM

Online CRM

Altijd en overal toegang tot klantgegevens

Wij maken gebruik van de web-based software van SugarCRM. Sugar is een complete online CRM oplossing, die sales, customer service en marketingprocessen automatiseert en een 360-graden klantbeeld biedt. 

Lees meer

Een online CRM systeem biedt je de vrijheid van flexibel werken. Je kunt altijd en overal online via een webbrowser of speciale app met het CRM systeem werken, of je nu op kantoor, onderweg of thuis bent.

SugarCRM ondersteunt daarbij een reeks mobiele apparaten. De desktop en mobiele versies van Sugar hebben bovendien dezelfde interface, waardoor je als gebruiker geen verschil ervaart in het werken op een smartphone, tablet, laptop of pc. De online CRM software van Sugar stelt jou en je collega’s hiermee in staat effectiever en efficiënter te werken, zodat jouw organisatie optimaal kan presteren.Online CRM

Online CRM: geen investering in hardware en software

Bij een webbased CRM systeem is het niet nodig hard- of software te installeren. De applicatie draait op een server, binnen jouw eigen organisatie of bij een externe aanbieder, en is altijd en overal benaderbaar via het internet. Dit betekent geen grote investering vooraf.  SugarCRM kent een subscription model; je betaalt geen licenties, maar een vast bedrag per gebruiker, per jaar om online gebruik te kunnen maken van de software. 

Met Sugar heb je de vrijheid ervoor te kiezen het online CRM systeem van jouw organisatie:

  • te hosten bij SugarCRM (Software as a Service);
  • af te nemen bij BrixCRM in een public of private cloud;
  • te hosten bij een andere cloud provider (bijv. Amazon of Azure);
  • in een eigen omgeving te installeren.

Deze keuze kan altijd gemakkelijk worden gewijzigd, zodat de oplossing blijft aansluiten op de veranderende behoeften van jouw organisatie.

Lees meer over SugarCRM.

DANKZIJ BRIXCRM HEBBEN WE EEN ROBUUST CRM SYSTEEM, DAT ONS MEER KLANTINZICHT BIEDT EN HELPT ONS WERK TE STRUCTUREREN EN ORGANISEREN.

Jeroen van Schreven - UPD
Close menuX