Over CRM relatiebeheer | BrixCRM

Over relatiebeheer

Verhoog de waarde van én voor jouw klanten

Zonder klanten heeft geen enkel bedrijf bestaansrecht. Relatiebeheer, of Customer Relationship Management (CRM), is dan ook een bepalende factor voor het succes van jouw organisatie. 

Lees meer

Om de klant optimaal te kunnen bedienen moet je zoveel mogelijk over hem of haar weten. Met onze relatiebeheer oplossingen helpen wij jouw organisatie bij het opbouwen van duurzame klantrelaties.

Wie is de klant? Welke wensen en behoeften heeft hij of zij? Is er een openstaande klacht of probleem? Dit zijn voorbeelden van vragen waar iedereen die in contact staat met de klant een antwoord op moet hebben. Om de grote hoeveelheid klantinformatie inzichtelijk te krijgen en voor iedereen toegankelijk te maken, is een centraal relatiebeheer systeem essentieel.

Relatiebeheer software van SugarCRM

Wij zijn Elite Partner van SugarCRM, toonaangevende leverancier van CRM software. Met Sugar kies je voor:

  • Overzichtelijke relatiebeheer software: alle klant- en prospectgegevens in één duidelijk overzicht. Sugar biedt daarbij optimaal inzicht in de sales pipeline en in bedrijfsresultaten, door uitgebreide rapportagefuncties en dashboards.
  • Mobiele CRM software: Sugar is webbased en geschikt voor diverse mobiele apparaten. Iedere gebruiker heeft daardoor altijd en overal online toegang tot het CRM-systeem.
  • Slim relatiebeheer: Haal meer uit marketing, sales en support inspanningen met behulp van 360-graden zakelijke, online en sociale klantinformatie.
  • Sociale CRM software: Het sociale karakter van Sugar biedt in-context en real-time social media updates over jouw relaties en laat daarnaast collega’s optimaal samenwerken in het kader van de klant.
  • Effectief relatiebeheer: Stem verkoop- en marketingactiviteiten perfect af op de individuele klant en vergroot hiermee de klantgerichtheid en het succes van jouw organisatie.

DANKZIJ BRIXCRM HEBBEN WE BETER ZICHT OP ONZE OPPORTUNITIES EN PIJPLIJN. GEBRUIKERS ERVAREN HET WERKEN MET SUGAR ALS ZEER POSITIEF.

MARK ROTTEVEEL - YES TELECOM
Close menuX