CRM advies | BrixCRM

CRM advies

Klantgericht ondernemen vraagt om een goed doordacht CRM proces en een passende software oplossing, die de juiste processen ondersteunt. Omdat elke organisatie uniek is, verdiepen wij ons in die van jou en geven advies op maat.

Lees meer

Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie een doeltreffende CRM oplossing krijgt, die elke collega in staat stelt de waarde voor en van de (potentiële) klant te verhogen. Dit begint met een passend advies van onze ervaren consultants.

Sterk van start

De fundering van een effectief CRM systeem is een goed doordachte strategie. Onze specialisten verdiepen zich daarom volledig in jouw organisatie: wat is jullie visie, wat zijn de doelstellingen, hoe ziet de huidige situatie eruit en hoe moet deze er in de toekomst uit komen te zien? Samen zorgen wij ervoor dat een sterke basis voor een doeltreffende oplossing wordt gelegd.

Effectieve oplossing op maat

Een CRM implementatie vraagt om effectief en efficiënt projectmanagement. De consultants van BrixCRM begeleiden je van A tot Z en geven deskundig advies. Op basis van onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van SugarCRM vertalen wij de wensen en doelstellingen van jouw organisatie naar effectieve software toepassingen. On time en on budget door middel van een pragmatische en doelgerichte aanpak.

Een hands-on training zorgt ervoor dat gebruikers de kennis en middelen aangereikt krijgen om de mogelijkheden van het nieuwe systeem optimaal te benutten.

Blijvend CRM succes

CRM is geen eenmalig project, maar een continu proces. Het systeem wordt vaak gefaseerd geïmplementeerd, waarbij steeds meer onderdelen in gebruik worden genomen. Ook na de implementatie blijven wij nauw betrokken en bieden advies en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw organisatie tijdig in kan spelen op ontwikkelingen en ook in de toekomst succesvol klanten werft, bindt en behoudt.

Sugar bespaart ons veel tijd en helpt ons de service naar onze klanten te verbeteren. Het is echt ideaal, ik ben er heel blij mee.

Marc Smeitink - Sumis Company
Close menuX