BrixCRM officieel ‘SugarCRM Authorized Training Provider’ | BrixCRM

BrixCRM officieel ‘SugarCRM Authorized Training Provider’

BrixCRM collega Jerrik Dannenberg heeft officieel de status van ‘Certified Sugar Instructor’ behaald. Hiermee is Brix voortaan SugarCRM ‘Authorized Training Provider’.

Met trots kunnen we melden dat onze collega Jerrik Dannenberg met succes het Sugar Instructor Proficiency Examen heeft afgelegd, waarmee hij officieel de status van ‘Certified Sugar Instructor’ heeft behaald. Met het behalen van deze status is BrixCRM toegetreden tot een selecte groep SugarCRM Elite Partners die zich ‘Authorized Training Provider’ mag noemen.

Als Certified Sugar Instructor is Jerrik door SugarCRM bevoegd om wereldwijd trainingen te geven via het Sugar University platform. De Sugar University biedt online en offline trainingen en certificeringsprogramma’s voor zowel eindgebruikers, administrators, ontwikkelaars als solution architects. De online en live trainingen, gericht op Sugar functionaliteit en mogelijkheden, zijn beschikbaar voor alle klanten van SugarCRM en helpen hen de gebruikersadoptie en ROI van CRM te verhogen.

Meer weten over Sugar trainingsmogelijkheden?

Omdat gebruikers het uiteindelijke succes van CRM bepalen, is het belangrijk om tijd en budget te investeren in goede training. In een van onze blogs lees je meer over de verschillende trainingsmogelijkheden voor Sugar.

THANKS TO BRIXCRM WE HAVE A POWERFUL CRM SYSTEM, THAT OFFERS US MORE CUSTOMER INSIGHT AND HELPS TO STRUCTURE AND ORGANIZE OUR WORK.

Jeroen van Schreven - UPD
Close menuX