IBM Watson Campaign Automation | BrixCRM

IBM Watson Campaign Automation

BrixCRM is partner van IBM Watson Campaign Automation. Deze cloud gebaseerde digital marketingoplossing stelt jou in staat een buitengewone klantbeleving te bieden in elke fase van de buyer journey.

IBM Watson Campaign Automation is een compleet digitaal marketingplatform, dat je helpt de online conversie en omzet te verhogen. Door gebruik te maken van informatie over klantgedrag worden gepersonaliseerde interacties met de klant mogelijk gemaakt. Met het platform creëer je een centrale klantidentiteit, op basis waarvan je een consistente en gepersonaliseerde klantervaring over verschillende kanalen kunt bieden (e-mail, mobiel, web en social).

Functionaliteit IBM Watson Campaign Automation

Met behulp van IBM Watson Campaign Automation kom je erachter wie je klanten zijn, wat ze doen, wat ze willen en hoe je ze op welk moment het best kunt bereiken. Op basis hiervan creëer je gepersonaliseerde klantervaringen, die zorgen voor meer omzet en een verhoogde klantloyaliteit.

 IBM Watson Campaign Automation

E-mail marketing

Met de intuïtieve, web-based editor creëer, test en optimaliseer je gemakkelijk effectieve e-mail campagnes.

 • Stem iedere mailing optimaal af op de individuele ontvanger op basis van dynamische content.
 • Verkrijg inzicht in het klikgedrag van de ontvanger en achterhaal de interesses en wensen van jouw klanten.
 • Test verschillende varianten van je e-mail op basis van content, onderwerpregel en/of afzender.
 • Send Time Optimization (STO): Verstuur jouw e-mail op het moment dat de individuele ontvanger het meest waarschijnlijk zijn of haar e-mails aan het bekijken is. Op basis van open- en klikgedrag bepaalt IBM Watson Campaign Automation wat voor elke ontvanger de beste verzendtijd is.
 • Snooze: Bied ontvangers de mogelijkheid tijdelijk geen e-mails meer te ontvangen, in plaats van zich definitief uit te schrijven.
Multichannel campagne management

Creëer marketingcampagnes die e-mail, mobiel, sociale kanalen en web integreren. De visuele designer helpt je effectieve campagnes op te zetten; van simpele drip strategieën tot complexe programma’s, bestaande uit meerdere touchpoints.

 IBM Watson email builder

Landingspagina’s en webformulieren

Leg voorkeuren vast en bouw geleidelijk klantprofielen op met slimme webformulieren. Met de intuïtieve ‘drag-and-drop’ editor creëer je gemakkelijk krachtige landingspagina’s en webformulieren, die klantdata vastleggen en de conversie verhogen.

Mobiel & sociaal

Bied elk contact een gepersonaliseerde mobiele ervaring, bereik je doelgroep via verschillende sociale kanalen en maak gebruik van mobiele inzichten en social media data om een optimale customer experience te bieden.

 • Zorg ervoor dat jouw e-mails afgestemd zijn op het apparaat van iedere ontvanger. Verkrijg daarbij inzicht in welke mobiele apparaten, tablets, mail clients en web browsers jouw klanten gebruiken voor communicatie met jouw organisatie.
 • Zet snel en gemakkelijk SMS-campagnes op met diverse templates.
 • Integreer IBM Watson Campaign Automation met de mobiele app(s) van jouw organisatie en verstuur doelgerichte en aantrekkelijke push notificatie campagnes naar iOS en Android apparaten.
 • Bereik jouw doelgroep met betaalde advertenties op sociale media en stimuleer aankopen. Zoek een vergelijkbaar publiek om je sales een nog grotere boost te geven.
 • Publiceer / deel naar sociale media kanalen en bekijk de resultaten van jouw berichten.
Analytics

Maximaliseer campagneresultaten en verkrijg inzicht in de activiteiten van jouw klanten met behulp van marketing analytics.

 • Maak gebruik van meer dan 80 aanpasbare rapporten, die meerdere marketingkanalen omspannen (e-mailcampagnes, sociaal en mobiel).
 • Exporteer rapportages naar Excel en pas ze aan met behulp van de Excel Add-in.
 • Verstuur periodieke geautomatiseerde PDF rapportages.
 • Heat-map reporting geeft engagement grafisch weer.

Neem voor meer informatie over de edities & prijzen van IBM Watson Campaign Automation contact met ons op.

 

Sugar bespaart ons veel tijd en helpt ons de service naar onze klanten te verbeteren. Het is echt ideaal, ik ben er heel blij mee.

Marc Smeitink - Sumis Company
Close menuX