Mautic | BrixCRM

Mautic

Mautic is een krachtige, flexibele en zeer gebruiksvriendelijke marketing automation oplossing, die alle benodigde functionaliteiten biedt om slimme, effectieve marketingcampagnes op te zetten.

Marketing automation hoeft geen ingewikkelde, tijdrovende aangelegenheid te zijn. De marketing automation software van Mautic stelt je in staat gemakkelijk en snel effectieve campagnes op te zetten. Publiceer gepersonaliseerde content, bouw geautomatiseerde communicatie flows, voer A/B-testen uit en integreer externe business tools om informatie uit andere systemen te benutten.

Functionaliteit Mautic

Mautic is een moderne, flexibele en zeer gebruiksvriendelijke marketing automation oplossing, die standaard alle benodigde functionaliteit biedt om slimme, effectieve marketingcampagnes op te zetten.

Marketing Automation - Mautic

Website tracking
Monitor welke pagina’s bekende en nog onbekende contacten op jouw website bezoeken en stem jouw communicatie hierop af.

E-mail marketing
Mautic biedt betrouwbare en moderne e-mail marketingfunctionaliteit. Creëer hiermee gemakkelijk (responsive) e-mail templates, definieer verschillende doelgroepen, personaliseer de inhoud van e-mails met dynamische content en optimaliseer e-mailcampagnes door middel van A/B-testen.

Geautomatiseerde campagnes
Met de visuele campagne tool van Mautic bouw je snel en gemakkelijk geautomatiseerde e-mail campagnes. Combineer SMS, web en sociale kanalen voor multichannel campagnes.

Marketing automation - Mautic campaign builder

Met de 'drag and drop' campaign builder van Mautic creëer je snel en gemakkelijk geautomatiseerde (multichannel) campagnes.

Webformulieren
Mautic maakt het eenvoudig om webformulieren te maken en integreren op je bestaande website of op speciale landingspagina’s. Maak hierbij gebruik van automatische voorvulfunctionaliteit, verborgen velden en progressive profiling.

Landingspagina’s
Op basis van de intuïtieve interface is het ook zonder technische kennis mogelijk om mobielvriendelijke landingspagina’s te bouwen en webformulieren te integreren.

Focus items
Mautic biedt met Focus items de mogelijkheid om een banner of popup in je website te integreren om pagina’s, content of webformulieren onder de aandacht te brengen en zo meer leads te genereren.

Contact management
Registreer al je contacten in een centrale marketingdatabase en maak gebruik van segmenten, tags en categorieën om ze in te delen en te beheren. Mautic biedt de mogelijkheid nieuwe velden aan te maken, zodat je alle gewenste informatie over contacten kan opslaan.

Account based marketing (ABM)
Mautic biedt een aparte account module die organisaties en gerelateerde contacten registreert. Dit maakt campagnes en scoring op organisatieniveau mogelijk.

Rapportages
Creëer op maat gemaakte rapportages op basis van een breed scala aan variabelen. Meet en optimaliseer op basis hiervan volledige campagnes of onderdelen daarvan. Via het personaliseerbare dashboard verkrijg je direct inzicht in de voor jou belangrijkste informatie.

Integratie
Mautic onderscheidt zich van andere marketing automation platformen door zijn open source karakter. De tool biedt daardoor veel flexibiliteit om integraties met andere applicaties en systemen op te zetten, waaronder Sugar.

Mautic en Sugar

Door Mautic met SugarCRM te integreren sla je een brug tussen marketing en sales en laat je beide teams efficiënter en effectiever samenwerken.

  • Push marketing leads automatisch naar CRM, vanuit een Mautic campagne, formulier of op basis van lead scoring.
  • Deel nieuwe sales leads met marketing.
  • Voeg vanuit Sugar contacten toe aan, of verwijder ze uit, marketing campagnes.
  • Synchroniseer informatie tussen beide systemen.
  • Verkrijg inzicht in de marketing activiteiten van een contact in Sugar.
  • Meet op basis van sales data uit Sugar de ROI van jouw marketing campagnes.

DANKZIJ BRIXCRM HEBBEN WE EEN ROBUUST CRM SYSTEEM, DAT ONS MEER KLANTINZICHT BIEDT EN HELPT ONS WERK TE STRUCTUREREN EN ORGANISEREN.

Jeroen van Schreven - UPD
Close menuX