De SugarCRM specialist van Nederland | BrixCRM

SugarCRM

De SugarCRM specialist van Nederland

BrixCRM is Elite Partner van SugarCRM, toonaangevende leverancier van customer relationship management (CRM) software. Op basis van Sugar bieden wij jouw organisatie een doeltreffende CRM-oplossing.

Bekijk SugarCRM demo video

SugarCRM is een open en flexibel web-based platform, dat jouw organisatie in staat stelt een onderscheidende klantbeleving te bieden en duurzame klantrelaties op te bouwen. Met zijn innovatieve, flexibele en betaalbare karakter biedt SugarCRM een passende oplossing voor uiteenlopende bedrijfsuitdagingen en -behoeften. Van het automatiseren van sales, marketing en klantenservice tot aan een op maat gemaakte CRM-applicatie.

SugarCRM

SugarCRM zet de gebruiker centraal

In tegenstelling tot de meeste CRM software zet Sugar de individuele gebruiker centraal. De moderne en intuïtieve interface stelt gebruikers in staat de klant tijdens elk contactmoment optimaal te bedienen.

 • SugarCRM biedt een consistente gebruikservaring, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.
 • Dashboards kunnen gepersonaliseerd worden. De informatievoorziening sluit hierdoor optimaal aan bij de wensen en behoeften van iedere gebruiker.
 • Het Intelligence Panel van SugarCRM biedt relevante inzichten in een enkel dashboard, door het tonen van contextuele informatie uit interne en externe databronnen.
 • Geïntegreerde collaboration tools helpen verschillende afdelingen binnen jouw organisatie beter samen te werken en ‘silo's’ af te breken.
SugarCRM biedt je volledige vrijheid en flexibiliteit

Door zijn open source architectuur biedt Sugar een ongekende flexibiliteit. Hierdoor ben je verzekerd van een perfect passend CRM-systeem, nu én in de toekomst.

 • Je kunt kiezen uit verschillende installatiemogelijkheden, waaronder SaaS, On Site, On Demand, in een private cloud of in een public cloud.
 • Sugar kan worden geïntegreerd met (vrijwel) alle externe applicaties en systemen.
 • Het aanpassen van de inrichting van Sugar is niet aan grenzen gebonden. Je parametriseert de applicatie zoals je dat zelf wilt. Nieuwe velden, tabellen, schermen en lijsten zijn gemakkelijk aan te maken.
 • SugarCRM is geschikt voor organisaties binnen diverse branches en van uiteenlopende omvang. De software groeit gemakkelijk met jouw organisatie mee.
 • Je kunt dankzij de standaard mobiele ondersteuning altijd en overal werken met Sugar op je PC, laptop, tablet of smartphone.

SugarCRM klantbeeld

​Een SugarCRM oplossing voor één vaste, heldere prijs

SugarCRM biedt kwalitatief hoogstaande CRM software, maar is ook vriendelijk voor het budget van jouw organisatie. Hierdoor profiteer je maximaal van de kracht van Sugar.

 • SugarCRM kent een subscription model: je betaalt geen licenties, maar een vast bedrag per gebruiker, per jaar om gebruik te kunnen maken van de software (minimale afname van 10 gebruikers).
 • SugarCRM biedt met zijn unieke prijsmodel (Sugar PurePrice™) één vaste, heldere prijs voor een volledige CRM-oplossing. Geen verborgen additionele kosten of gedwongen upgrades naar duurdere edities.
 • Je beschikt standaard over volledige CRM functionaliteit, mobiele ondersteuning, uitgebreide rapportagefuncties en dashboards, workflow- en toegangsbeveiliging en social media integratie.

Onze pragmatische en resultaatgerichte implementatie aanpak zorgt voor een solide CRM basis, op relatief korte termijn.

SugarCRM gratis proefversie: ontdek zelf de mogelijkheden

Wil je Sugar met eigen ogen zien, rondkijken in de applicatie en ontdekken wat de CRM-software jou te bieden heeft? Vraag via de site van SugarCRM een gratis proefversie aan en log direct in!

Na het aanvragen van de gratis SugarCRM proefversie ontvang je een e-mail met de link, waarmee je kunt inloggen. Selecteer de door jou gewenste taal, kies je rol en ga direct aan de slag.

Heb je tijdens de proefversie vragen over Sugar? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

DANKZIJ BRIXCRM HEBBEN WE EEN ROBUUST CRM SYSTEEM, DAT ONS MEER KLANTINZICHT BIEDT EN HELPT ONS WERK TE STRUCTUREREN EN ORGANISEREN.

Jeroen van Schreven - UPD
Close menuX