Open source CRM | BrixCRM

Open source CRM

Flexibel en innovatief 

BrixCRM is Elite Partner van SugarCRM; wereldmarktleider in commerciële open source CRM software. De broncode is vrij beschikbaar, waardoor de software door community leden continu aangepast, verbeterd en verder ontwikkeld kan worden.

Lees meer

Open source vormt het hart van Sugar. De broncode is vrij beschikbaar, waardoor de software door iedereen, die over de benodigde technische kennis beschikt, verder ontwikkeld kan worden. Naast eigen ontwikkelaars werken meer dan 30.000 geregistreerde community leden continu aan de ontwikkeling van Sugar.

De aard van open source CRM software schept transparantie en vertrouwen. Deze waarden kenmerken dan ook de wijze waarop Sugar wordt ontwikkeld, verspreid en ondersteund.

De open architectuur van SugarCRM biedt veel voordelen:

  • Open source CRM betekent geen vendor lock-in. Je bent niet afhankelijk van de leverancier en bent volledig vrij om jouw systeem aan te passen en uit te breiden zoals je dat zelf wilt. Je kiest hierbij zelf met welke partner je wilt samenwerken en bepaalt jouw eigen update en upgrade beleid.
  • Open source CRM software biedt een ongekende flexibiliteit. Sugar kan eenvoudig aangepast, uitgebreid en geïntegreerd worden met andere systemen en applicaties. Jouw organisatie kan hierdoor snel en effectief inspelen op veranderende behoeften.
  • Een open architectuur stimuleert innovatie. Door gebruik te maken van de kennis en ideeën van duizenden mensen van over de hele wereld, ontwikkelt Sugar software zich in razendsnel tempo. Je bent hierdoor verzekerd van de meest innovatieve CRM-oplossing.
  • Open source CRM is budgetvriendelijk. Je betaalt een vast bedrag per user, per jaar om van de software gebruik te kunnen maken. Naarmate het systeem intensiever wordt gebruikt, zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Wanneer je het systeem verder wilt ontwikkelen, zit je bovendien niet vast aan verplichte oplossingen uit eenzelfde business suite.

Lees meer over SugarCRM.

Sugar bespaart ons veel tijd en helpt ons de service naar onze klanten te verbeteren. Het is echt ideaal, ik ben er heel blij mee.

Marc Smeitink - Sumis Company
Close menuX