Over ons | BrixCRM

Over ons

BrixCRM is een gedreven CRM dienstverlener. Met onze effectieve CRM en marketing automation oplossingen helpen wij jouw organisatie duurzame klantrelaties op te bouwen en de waarde van én voor klanten te verhogen. Dit doen wij door effectieve software te implementeren en te integreren.

Lees meer

BrixCRM is een gedreven Customer Relationship Management (CRM) dienstverlener en Elite Partner van SugarCRM, toonaangevende leverancier van CRM software. Wij bieden organisaties de tools en ondersteuning die ze nodig hebben om klantgericht te ondernemen. Wij implementeren en integreren effectieve CRM en marketing automation software en bieden een allround dienstverlening; van advies, implementatie tot beheer en support.

de waarde van en voor klanten verhogen

Onze missie is organisaties te helpen duurzame klantrelaties op te bouwen en zo de waarde van én voor hun klanten te verhogen. Dit doen wij door effectieve software te implementeren en te integreren. 

We zijn voor onze klanten een volwaardige en betrouwbare CRM partner. We adviseren, begeleiden, implementeren en ondersteunen niet eenmalig, maar zien dit als een continu proces. Innovatie, klantgerichtheid, transparantie, betrokkenheid en een pragmatische aanpak staan hierbij centraal.

SugarCRM

Als Elite Partner van SugarCRM maken wij gebruik van de webbased Sugar software. Vier eigenschappen die Sugar kenmerken zijn:

  • Flexibel
  • Innovatief
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Betaalbaar

Bekijk een overzicht van de functionaliteiten van Sugar:

 

Marketing automation

Naast CRM bieden wij ook producten en diensten op het gebied van marketing automation. BrixCRM is specialist op het gebied van zowel Mautic als IBM Watson Campaign Automation. Met gecombineerde CRM / marketing automation oplossingen helpen wij bedrijven meer diepgaande, winstgevende en duurzame relaties op te bouwen met hun klanten.

Team

Ons team bestaat uit 40 enthousiaste en gedreven professionals, elk specialist op hun eigen vakgebied. Vanuit een passie voor klantgericht ondernemen en de software die dit ondersteunt, werken we aan innovatieve en doeltreffende oplossingen, volledig afgestemd op de organisatie van de klant.

Vacatures

Kijk voor onze actuele vacatures op werkenbijbrixcrm.nl.

Sugar bespaart ons veel tijd en helpt ons de service naar onze klanten te verbeteren. Het is echt ideaal, ik ben er heel blij mee.

Marc Smeitink - Sumis Company
Close menuX