Creating Happy Customers

BrixCRM levert digitale klantoplossingen die jouw organisatie in staat stelt om een optimale customer experience te creëren. En dat met customer data.

Waarom wij dat doen

Leer je klanten écht kennen

Happy customers zijn loyaal, creëren waarde voor jouw organisatie, hun enthousiasme zorgt voor nieuwe klanten en last but zeker not least; een happy customer is a happy you! Dit doe je door verwachtingen van de klant te overtreffen, slim in te spelen op individuele behoeften en een persoonlijke benadering te bieden. Kortom: door je klanten écht te leren kennen.

Onze Visie

Customer data is het nieuwe goud

Wij zien de toenemende kracht en importantie van Customer Experience en Customer Engagement. Hierbij is het noodzaak om je klanten écht te kennen. Wij geloven hierbij in de enorme meerwaarde van al jouw Customer Data binnen en buiten de organisatie als een middel om bovenstaande optimaal in te vullen. Het probleem bij veel organisaties is echter dat deze data wordt verzameld op allerlei (on)bewuste manieren. Binnen organisaties is er dus veel data beschikbaar maar daar is vaak moeilijk bij te komen, moeilijk mee te werken, geeft een gebrekkig inzicht en is onvoldoende goed te presenteren als een ‘big picture’.

Onze Missie

Duurzame klantrelaties opbouwen

Onze missie is organisaties te helpen duurzame klantrelaties op te bouwen. Dit doen wij door vakkundig advies en innovatieve digitale klantoplossingen te implementeren. Hierdoor bieden wij organisaties de tooling en ondersteuning die hen in staat stelt om klantdata succesvol te gebruiken en zo de waarde van én voor hun klanten te verhogen. Hoe wij dit doen?

Bekijk hier onze werkwijze.

Aan het woord

“Wij vertrekken altijd vanuit onze klanten en stellen vanuit onze expertise en ervaring, op basis van beproefde technologie, de beste oplossingen samen zonder compromis. Met een vooraf gegarandeerde waarde.”

Edwin Siebum
Oprichter en directeur BRIXCRM

KErnwaarden

Dit streven wij na

Klantgericht

Ons motto is ‘creating happy customers’. Dit streven we ook na bij onze eigen klanten. Door partnership aan te gaan, mee te denken en ons echt te verdiepen in het vraagstuk van de klant, leveren wij een passende oplossing.

Vakmanschap

BrixCRM staat voor partnership; advies, begeleiding, implementatie en ondersteuning zijn bij ons niet eenmalig, maar zien wij als een continue proces. Wij helpen onze klanten verder, door samen met de klant het vraagstuk op te lossen.

Innovatief

Wij houden van een uitdaging. Wij denken buiten de gebaande paden, maken het complexe graag simpel. Wij doen bij onze oplossingen geen concessies in kwaliteit en gaan door tot we de best passende oplossing voor de klant gevonden hebben.

BrixCRM; Customer Data Experts

BrixCRM is een gedreven advies- en software onderneming in de informatietechnologie uit Nederland. Wij zitten graag dicht bij onze klanten en zijn daarom gevestigd in Almelo, Eindhoven en Amsterdam.
Sinds 2005 zetten wij ons met veel enthousiasme in om organisaties te helpen met het bouwen van duurzame klantrelaties en zijn wij gespecialiseerd in digitale klantoplossingen. Hierbij staan klantgerichtheid, vakmanschap en innovatie centraal.

Met onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van CRM zijn wij inmiddels gegroeid als organisatie die jouw in staat stelt customer data succesvol in te zetten binnen jouw bedrijf. Hierbij kunnen wij putten uit brede, diepe en professionele kennis op het gebied van klantdata technologieën zoals CRM, Marketing Automation, BI, PIM, digitale klantplatformen voor e-commerce en klantcommunicatie. Hierbij ontwikkelen wij via onze kernprincipes ‘Data – Insight – Direction’.

Wij zijn een full service-organisatie. Ons dienstenpakket omvat: projectmanagement, advisering, custom software-design en software ontwikkeling, implementatie, training, service en support, en onderhoud.
Onze opdrachtgevers bevinden zich onder andere in de branches: Industrie, Handel, Dienstverlening, Agri, Overheid en Non-Profit.

Een greep uit onze klanten

Happy customers

Wij zijn trots op onze samenwerking met uitleenlopende organisaties. Benieuwd naar de ervaringen en behaalde resultaten van onze klanten?

BEKIJK ALLE REFERENTIES

Daag ons uit,
daar worden we blij van!

Ik daag jullie graag uit

Contact met BrixCRM

Wil je meer weten over onze producten en/of diensten of kunnen we je op een andere manier helpen?
Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.