CRM training | BrixCRM

CRM training

Haal alles uit jouw Sugar applicatie

Tijdens een functionele CRM training op maat leren gebruikers de mogelijkheden van Sugar optimaal te benutten.

Lees meer

Wij verzorgen voor jouw organisatie een functionele CRM training op maat. Gebruikers leren tijdens de CRM training efficiënt en doelgericht werken met SugarCRM, waardoor de effectiviteit van hun inspanningen wordt geoptimaliseerd.

Een ervaren CRM consultant van BrixCRM laat tijdens de CRM training aan de hand van praktijkvoorbeelden zien wat de mogelijkheden zijn en hoe deze het best gebruikt kunnen worden. De CRM consultant begeleidt de deelnemers hierbij stap voor stap. Zij leren tijdens de training niet alleen hoe ze met het systeem moeten werken, maar raken bovendien gemotiveerd om ermee aan de slag te gaan.

CRM training OP MAAT

Op basis van de wensen en behoeften van jouw organisatie bieden wij een CRM training op maat. De training wordt op locatie verzorgd en duurt gemiddeld één dag. Wij bieden een algemene Sugar gebruikerstraining aan, maar de training kan ook toegespitst worden op specifieke onderdelen, zoals campagne management of rapportage. 

Door middel van een CRM training zorgen wij ervoor dat jouw organisatie alles uit Sugar haalt:

  • De training verhoogt het effect van het CRM systeem, omdat gebruikers leren hoe ze SugarCRM optimaal kunnen benutten. 
  • Een ervaren CRM consultant zorgt ervoor dat de benodigde kennis na de training binnen jouw eigen organisatie gewaarborgd is.
  • De CRM training motiveert gebruikers om met het systeem aan de slag te gaan.

DANKZIJ BRIXCRM HEBBEN WE BETER ZICHT OP ONZE OPPORTUNITIES EN PIJPLIJN. GEBRUIKERS ERVAREN HET WERKEN MET SUGAR ALS ZEER POSITIEF.

MARK ROTTEVEEL - YES TELECOM
Close menuX