BrixCRM collega Regien Courtz genomineerd voor ‘Young Projectmanager van het jaar award' | BrixCRM

BrixCRM collega Regien Courtz genomineerd voor ‘Young Projectmanager van het jaar award'

BrixCRM is trots op de nominatie van projectmanager Regien Courtz voor de ‘IPMA-NL Young Projectmanager van het jaar award 2017’. 

Lees meer

BrixCRM is trots op de nominatie van projectmanager Regien Courtz voor de ‘IPMA-NL Young Projectmanager van het jaar award 2017’. De award wordt jaarlijks uitgereikt door IPMA-NL; de vereniging voor projectmanagement in Nederland.

Samen optimaal resultaat behalen

Regien is genomineerd voor haar rol als projectmanager in het ‘DMS’ project, waarvoor ze bij haar vorige werkgever de Politie Nederland eindverantwoordelijk was. Doelstelling van het project was het implementeren van een Document Management Systeem binnen alle Politie Eenheden en voor alle 65.000 medewerkers van de Politie Nederland.

In het project was niet alleen het gestructureerd en gecontroleerd uitvoeren van projectmanagement van belang, ook speelde politiek een belangrijke rol om alle medewerkers mee te krijgen in één en dezelfde nieuwe manier van werken.

“Ik ben vereerd met mijn nominatie. Ik heb in acht jaar veel ervaring opgedaan bij de Politie en ben blij om dit nu binnen een jonge en dynamische organisatie als BrixCRM in te kunnen zetten”, aldus Regien. “Het doel van BrixCRM, ‘Create Happy Customers’, sluit heel goed aan bij mijn persoonlijke drive om samen met de klant optimaal resultaat te behalen. Net zoals in het DMS project, vind ik het als projectmanager binnen Brix belangrijk om de business continu te betrekken, onder meer via het toepassen van de Scrum methodiek, om zo de acceptatie te vergroten. Zo wil ik niet alleen mezelf verder ontwikkelen, maar ook de organisatie en onze klanten helpen om verder te groeien.”

“Als CRM dienstverlener zijn we altijd op zoek naar talent om samen met onze klanten de beste resultaten te kunnen behalen”, voegt Edwin Siebum, directeur van BrixCRM, hieraan toe.
“Onze CRM implementatieprojecten bestrijken een omvangrijk vakgebied; naast het implementeren van softwaretechnologie gaat het hierbij om het begeleiden van organisatie- en procesveranderingen en adoptie van nieuwe technologie. Onze projectmanagers verbinden deze aspecten met name door goed om te gaan met de vele belangen en uiteenlopende kennisniveaus van mensen. Ik ben dan ook erg blij dat Regien voor BrixCRM heeft gekozen. Deze in mijn ogen bijzondere nominatie is des te meer een bevestiging van haar vakmanschap en enorm potentieel.”

Over de IPMA-NL Young Project Manager Award

De IPMA-NL Young Project Manager Award wordt jaarlijks uitgereikt om jonge professionele projectmanagers in Nederland te erkennen en te motiveren. Het erkent aanstormend talent in het project en programmamanagement vak en eert jonge projectleiders voor hun prestaties in het begin van hun carrière.

De winnaar wordt op 10 april bekendgemaakt tijdens het IPMA-NL Award gala in Vught.

DANKZIJ BRIXCRM HEBBEN WE EEN ROBUUST CRM SYSTEEM, DAT ONS MEER KLANTINZICHT BIEDT EN HELPT ONS WERK TE STRUCTUREREN EN ORGANISEREN.

Jeroen van Schreven - UNC Plus Delta
Close menuX