BrixCRM gaat partnership aan met Magic Software | BrixCRM

BrixCRM gaat partnership aan met Magic Software

CRM-leverancier BrixCRM is een samenwerking aangegaan met Magic Software Enterprises; toonaangevende leverancier van technologie voor snelle applicatie ontwikkeling en kosteneffectieve applicatie integratie.

BrixCRM is een samenwerking aangegaan met Magic Software Enterprises; toonaangevende leverancier van technologie voor snelle applicatie ontwikkeling en kosteneffectieve applicatie integratie. Op basis van het Magic xpi integratieplatform kunnen de Sugar applicaties van BrixCRM klanten worden gekoppeld met andere enterprise applicaties, systemen en data.

gemakkelijk zakelijke processen automatiseren en stroomlijnen

Om de operationele en sales efficiëntie te maximaliseren, een compleet klantbeeld te creëren en innovatie te faciliteren, is het van belang CRM te integreren met externe applicaties en systemen. Het Magic xpi integratieplatform biedt een codevrije, op metadata gebaseerde integratiebenadering, die IT en business gebruikers in staat stelt gemakkelijk zakelijke processen tussen verschillende applicaties en databases te automatiseren en stroomlijnen. Zonder programmering of complexe middleware.

Magic xpi voor Sugar integratie ondersteunt alle commerciële versies van SugarCRM, zowel on-premise als cloud gebaseerd. Het platform maakt het makkelijk om Sugar te integreren met ERP systemen, e-mail, social media en andere business apps voor bijvoorbeeld PLM, supply chain management, logistiek en meer.

Kijk voor meer informatie op Magicsoftware.com.

Sugar bespaart ons veel tijd en helpt ons de service naar onze klanten te verbeteren. Het is echt ideaal, ik ben er heel blij mee.

Marc Smeitink - Sumis Company
Close menuX