BrixCRM opent vestiging in Eindhoven | BrixCRM

BrixCRM opent vestiging in Eindhoven

Per 1 september 2019 start BrixCRM met een nieuwe vestiging in Eindhoven, in de innovatieve toptechnologieregio Brainport

Strijp-S Eindhoven

Met deze uitbreiding versterkt BrixCRM haar leidende rol op het gebied van CRM en digitale klantplatformen in Nederland. De keuze voor de locatie in Brainport, met een vestiging in Strijp-S, is vanwege het inspirerende ondernemersklimaat en kennisnetwerk. Het geeft BrixCRM de mogelijkheid om haar diensten- en productportfolio beter beschikbaar te maken voor klanten in heel Zuid-Nederland en België.

Het opzetten van BrixCRM Eindhoven wordt geleid door Arnoud Beckers en Frank Coolen, beiden met veel ervaring in onder andere digitalisering van CRM- en klantprocessen. Zij gaan de activiteiten van BrixCRM Eindhoven uitbouwen en werken daarbij intensief samen met de teams in het hoofdkantoor van BrixCRM in Almelo. Door synergie kunnen de vestigingen van BrixCRM profiteren van elkaars kennis en kunde.

DANKZIJ BRIXCRM HEBBEN WE EEN ROBUUST CRM SYSTEEM, DAT ONS MEER KLANTINZICHT BIEDT EN HELPT ONS WERK TE STRUCTUREREN EN ORGANISEREN.

Jeroen van Schreven - UPD
Close menuX