BrixCRM opnieuw SugarCRM Elite Partner | BrixCRM

BrixCRM opnieuw SugarCRM Elite Partner

BrixCRM heeft opnieuw de Elite Partner status van SugarCRM verworven, het hoogste niveau binnen het channel partner programma van SugarCRM.

Lees meer

BrixCRM heeft opnieuw de Elite Partner status van SugarCRM verworven, het hoogste niveau binnen het channel partner programma van SugarCRM.Als value-added reseller van het SugarCRM platform heeft BrixCRM een aanhoudende omzetgroei en vooruitgang binnen Sugar’s partner programma laten zien.

SugarCRM Elite Partners hebben het hoogste niveau van erkenning gekregen door het bieden van diensten op het gebied van Sugar consultancy, implementatie, integratie, training en ontwikkeling. Hierbij voldoen ze aan, of overtreffen ze, de normen op het gebied van technische deskundigheid en professionele certificering.

“Onze partners zijn essentieel voor het verwezenlijken van onze visie”, aldus Clint Oram, mede-oprichter en CTO van SugarCRM. “Hun expertise op het gebied van CRM-oplossingen in combinatie met Sugar zorgt voor SugarCRM oplossingen en implementaties die organisaties wereldwijd transformeren. We zijn vereerd dat BrixCRM in 2019 wederom één van onze top partners is.”

SugarCRM heeft een uniek partner programma opgebouwd, met meer dan 200 channel partners verspreid over meer dan 30 landen.

DANKZIJ BRIXCRM HEBBEN WE EEN ROBUUST CRM SYSTEEM, DAT ONS MEER KLANTINZICHT BIEDT EN HELPT ONS WERK TE STRUCTUREREN EN ORGANISEREN.

Jeroen van Schreven - UPD
Close menuX