Digital Marketing in 1 Day | BrixCRM

Digital Marketing in 1 Day

22 November 2018, Spant!, 1402 SB Bussum

Lees meer

Op 22 november a.s. vindt in Bussum de 10e editie van ‘Digital Marketing in 1 Day’ plaats; hét jaarlijkse event op het gebied van digitale marketing en social business, georganiseerd door CustomerTalk. Ook dit jaar is BrixCRM trotse sponsor van dit evenement.

Growth hacking, influencer marketing, blockchain en meer

Tijdens Digital Marketing in 1 Day leer je alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing. Tijdens diverse sessies, interviews, round-tables en workshops worden onderwerpen als growth hacking, influencer marketing, blockchain en marketplaces besproken. Diverse experts en professionals op marketinggebied delen hun kennis, ervaring en praktijkvoorbeelden. Tijdens de breaks en afsluitende borrel is er bovendien volop ruimte om te netwerken met vakgenoten.

De eerste key-note sprekers zijn bekend. Een overzicht van het volledige programma vind je op de site van het event.

Duik samen met ons dieper in de wereld van digitale marketing!

Wil jij op 22 november a.s. kennis en inspiratie opdoen om de volgende stap in digitale marketing te kunnen zetten? Als sponsor bieden wij onze relaties een aantrekkelijke korting. Neem voor meer informatie contact op met Marc Liebrechts en meld je aan!

Digital Marketing in 1 Day wordt gehouden in Spant! in Bussum. Kijk voor meer informatie en een routebeschrijving op digitalmarketingin1day.nl.

 

Sugar bespaart ons veel tijd en helpt ons de service naar onze klanten te verbeteren. Het is echt ideaal, ik ben er heel blij mee.

Marc Smeitink - Sumis Company
Close menuX