IPP zet volgende stap met SugarCRM | BrixCRM

IPP zet volgende stap met SugarCRM

Na al een aantal jaren gebruik te hebben gemaakt van Sugar, wilde International Precision Products (IPP) het systeem naar een hoger niveau brengen. Zij schakelden BrixCRM in om hierbij de nodige ondersteuning te bieden. Na enkele maanden ontwikkeling en samenwerking is het vernieuwde systeem onlangs succesvol live gegaan.

IPP is een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde elektromechanische en opto-elektronische componenten en subsystemen voor de lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie. Bij de op internationaal niveau opererende organisatie maken circa 15 mensen wereldwijd gebruik van Sugar. IPP heeft BrixCRM ingeschakeld om het CRM-systeem naar een hoger niveau te brengen en de organisatie te ondersteunen en adviseren in de uitrol van een succesvolle CRM-strategie.

Optimalisatie van het bestaande CRM-systeem

Omdat IPP internationaal opereert is het adequaat bijhouden van valuta en wisselkoersen op offertes noodzakelijk. Na de migratie van de Sugar omgeving naar de BrixCloud zijn hiervoor ‘onder de motorkap’ de benodigde functionele wijzigingen doorgevoerd. Daarnaast is het systeem geüpgraded naar de nieuwste versie (Sugar 8) en is de relatiebeheer functionaliteit met betrekking tot klanten en leveranciers geoptimaliseerd. Ook de offerte module is aangepast, waardoor het management van IPP over nieuwe waardevolle stuurinformatie beschikt.

Succesvolle livegang

Na enkele maanden ontwikkeling en nauwe samenwerking is het nieuwe Sugar systeem onlangs door de medewerkers van IPP naar volle tevredenheid in gebruik genomen. Hiermee is de ontwikkeling van CRM binnen de organisatie echter niet ten einde. Om ook forecasting en projectplanning te optimaliseren staat een vervolgproject gepland. Ook bestaat de wens om in de toekomst in samenwerking met BrixCRM een koppeling te realiseren tussen het bestaande ERP-systeem en Sugar.

Sugar 8 zelf bekijken?

Vraag via de site van SugarCRM vrijblijvend een gratis proefversie aan van de nieuwste Sugar versie. Na het aanvragen van de proefversie ontvang je een e-mail met de link, waarmee je direct kunt inloggen. 

Wil je liever een demo van een van onze consultants? Vul dan onderstaand je gegevens in en wij nemen contact met je op voor het maken van een (online) afspraak.

Sugar bespaart ons veel tijd en helpt ons de service naar onze klanten te verbeteren. Het is echt ideaal, ik ben er heel blij mee.

Marc Smeitink - Sumis Company
Close menuX