Regien Courtz wint zilveren 'Young Projectmanager van het jaar award' | BrixCRM

Regien Courtz wint zilveren 'Young Projectmanager van het jaar award'

BrixCRM collega Regien Courtz heeft de zilveren ‘IPMA-NL Young Projectmanager van het jaar award 2017’ gewonnen.

Lees meer

BrixCRM was al trots op haar nominatie, maar is verheugd te kunnen melden dat BrixCRM projectmanager Regien Courtz zilver heeft gewonnen in de ‘IPMA-NL Young Projectmanager van het jaar award 2017’.

De award wordt jaarlijks uitgereikt om jonge professionele projectmanagers in Nederland te erkennen en te motiveren en eert jonge projectleiders voor hun prestaties in het begin van hun carrière. De uitreiking vond gisteravond plaats tijdens het IPMA-NL Award gala in Vught.

Regien heeft de prijs ontvangen voor haar rol als projectmanager in het ‘DMS’ project, waarvoor ze bij haar vorige werkgever de Politie Nederland eindverantwoordelijk was. Volgens de jury heeft Regien gezorgd voor een goede samenwerking tussen betrokken partijen binnen het project, waarbij ze goed in staat is geweest ICT en de Business met elkaar te verbinden, onder andere door de Scrum methodiek toe te passen.

“Mijn streven is om het beste uit mezelf te halen en anderen te stimuleren hetzelfde te doen. Ik heb de waardering als projectmanager gekregen, maar resultaat haal je altijd samen. Ik realiseer me dat ik hier nooit had gestaan zonder de inzet van mensen om mij heen”, aldus Regien. “Ik ben dankbaar voor de mogelijkheden die ik heb gekregen om mijzelf te ontplooien en voor het vertrouwen dat BrixCRM in mij heeft. Dit is een extra stimulans om met veel energie - in mijn rol als projectmanager - mijn steentje bij te blijven dragen aan de doorontwikkeling van dit prachtige bedrijf.”

Ook BrixCRM directeur Edwin Siebum is trots op zijn collega: “Mijn hartelijke felicitaties aan Regien (en de andere genomineerden) voor het behalen van deze mooie prijs! Een blijk van waardering van IPMA voor de bewezen kennis en kunde van projectmanagement.”

DANKZIJ BRIXCRM HEBBEN WE BETER ZICHT OP ONZE OPPORTUNITIES EN PIJPLIJN. GEBRUIKERS ERVAREN HET WERKEN MET SUGAR ALS ZEER POSITIEF.

MARK ROTTEVEEL - YES TELECOM
Close menuX