Skysource zet Sugar in voor acquisitie | BrixCRM

Skysource zet Sugar in voor acquisitie

Om het acquisitieproces goed in te richten, is Skysource onlangs aan de slag gegaan met Sugar. De CRM-oplossing biedt hierbij passende mogelijkheden.

Skysource, met vestigingen in Eindhoven en Schiedam, is een professionele Cloud Service Provider (CSP) gericht op de ICT-dienstverlening voor bedrijven en instellingen. Skysource is met name actief in de gezondheidszorg en zakelijke dienstverlening. Om haar acquisitieproces goed in te richten, heeft de organisatie voor Sugar gekozen als CRM-oplossing. 

Acquisitie via Sugar
Het salesteam van Skysource is met Sugar aan de slag gegaan. De keuze voor Sugar was voor Skysource een logische, met reeds een Sugar-expert binnen de gelederen. 
De acquisitie van Skysource loopt nu via Sugar: door belacties te organiseren via Sugar en contactmomenten vast te leggen, is het werven van nieuwe klanten een stuk efficiënter ingericht. De leads worden doorgeleid naar de accountmanager die de opvolging doet. 

Voor Skysource is het mogelijk om in een eventuele volgende fase het volledige verkoopproces via Sugar te laten lopen. Daarbij kan men telefonie integreren, via Sugar mailings versturen, het verkoopproces efficiënt doorlopen en de sales funnel goed managen. Dit maakt het voor sales medewerkers mogelijk om de sales processen op overzichtelijke wijze op één plek te beheren.

Sugar bespaart ons veel tijd en helpt ons de service naar onze klanten te verbeteren. Het is echt ideaal, ik ben er heel blij mee.

Marc Smeitink - Sumis Company
Close menuX