Sugar trainingen najaar 2018: schrijf je in! | BrixCRM

Sugar trainingen najaar 2018: schrijf je in!

Wil je graag meer uit Sugar halen en je verder verdiepen in wat het systeem jou te bieden heeft? Dit najaar organiseert BrixCRM in Amsterdam twee verschillende trainingssessies op het gebied van Sugar: een uitgebreide gebruikerstraining en een speciale masterclass gericht op sales management.

Sugar gebruikerstraining
  • Datum: 8 november
  • Tijd: 09.00 - 12.00 uur
  • Locatie: BrixCRM (kantoor Amsterdam, Oval Tower)
  • Kosten: € 200,- p.p.

Wil jij Sugar beter leren kennen en ontdekken hoe het CRM-systeem jou optimaal kan ondersteunen in je werk? Tijdens deze ochtend krijg je als gebruiker een uitgebreide training en uitleg van de meest gebruikte onderdelen van het systeem. Aan de hand van enkele praktijkgerichte opdrachten ga je aan slag. Daarnaast geven wij een antwoord op vragen die je wellicht hebt en helpen wij je met issues waar je als Sugar gebruiker momenteel tegenaan loopt.

Na deze ochtendsessie ben je bekend met alle belangrijke functionaliteiten in Sugar en ben je in staat de applicatie optimaal voor jou te laten werken.

Masterclass: sales management
  • Datum: 15 november
  • Tijd: 09.00 - 12.00 uur
  • Locatie: BrixCRM (kantoor Amsterdam, Oval Tower)
  • Kosten: € 200,- p.p.

Deze speciale masterclass helpt jou de eerste of volgende stap te maken in het managen van je sales team en verkoopactiviteiten in Sugar. Na een introductie over sales management laten we je zien hoe Sugar jou en je team hierin optimaal kan ondersteunen. Op basis van een aantal praktijkgerichte cases ga je direct aan de slag. Daarnaast is er ruimte om actuele vraagstukken vanuit jouw organisatie te behandelen.

Na deze ochtendsessie ben je in staat om op basis van Sugar je sales team optimaal te leiden, de pipeline en verkoopactiviteiten effectief te beheren en omzet accuraat te voorspellen.

De trainingen zijn inclusief trainingsmateriaal, koffie / thee en versnaperingen. Vergeet niet je eigen laptop of tablet mee te nemen.

Schrijf je in!

Heb jij interesse in een of beide trainingen? Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met Marc Liebrechts.

Wil je meedoen maar komt de datum je niet goed uit? In overleg zijn andere trainingsdata mogelijk. Neem hiervoor contact op met Marc Liebrechts.

Sugar bespaart ons veel tijd en helpt ons de service naar onze klanten te verbeteren. Het is echt ideaal, ik ben er heel blij mee.

Marc Smeitink - Sumis Company
Close menuX