SugarCRM gaat partnership aan met private equity firma | BrixCRM

SugarCRM gaat partnership aan met private equity firma

CRM-leverancier SugarCRM is een partnership aangegaan met private equity firma Accel-KKP voor de volgende fase van versnelde groei.

Accel-KKR, een toonaangevende en op technologie gerichte private equity firma, heeft een strategische en significante investering gedaan in SugarCRM. Het partnership is een nieuwe mijlpaal in de reis van SugarCRM en zal de strategie van het bedrijf om wereldwijde groei te stimuleren versnellen. Accel-KKR heeft aanzienlijke investeringsbudgetten toegezegd om productinnovatie te stimuleren, diensten te optimaliseren, mogelijkheden uit te breiden en een strategisch acquisitieprogramma mogelijk te maken.

“Na meerdere jaren van significante groei, erkenning binnen de markt en een hoge klanttevredenheid, is dit voor ons de perfecte tijd om samen te werken met een investeerder die net zo enthousiast en zeker over de CRM-markt en onze aanpak is als we zelf zijn”, aldus SugarCRM CEO, Larry Augustin. “Deze significante investering zal een substantiële bedrijfsgroei mogelijk maken, zowel organisch als niet-organisch.”

Sterke focus op klantervaring en gebruiksvriendelijke interface

SugarCRM heeft zich in de afgelopen jaren sterk gericht op de klantervaring en het creëren van een moderne en gebruiksvriendelijke interface, die gebruikers de juiste informatie op het juiste moment biedt, zelfs voordat ze erom vragen. Deze aanpak heeft geleid tot een retentiepercentage van boven de 90%. Ook heeft de CRM-leverancier onlangs voor de vierde keer op een rij de Business Choice Award gewonnen in de categorie ‘Beste CRM Software’.

Jason Klein, managing director bij Accel-KKR vult aan: “Met ons uitgebreide en wereldwijde netwerk, kunnen we SugarCRM introduceren bij potentiële klanten en partners over de hele wereld. Met onze holistische benadering van groei, zowel direct als via channel partners, in combinatie met de strategische begeleiding en operationele expertise die we bieden, kunnen we al vanaf het begin aanzienlijke waarde toevoegen aan de bedrijven waarmee we werken. SugarCRM is een echt innovatief en ambitieus bedrijf, we kijken uit naar onze samenwerking.”

Sugar bespaart ons veel tijd en helpt ons de service naar onze klanten te verbeteren. Het is echt ideaal, ik ben er heel blij mee.

Marc Smeitink - Sumis Company
Close menuX