SugarCRM lanceert Sugar Mobile 5.0 | BrixCRM

SugarCRM lanceert Sugar Mobile 5.0

SugarCRM heeft een nieuwe versie van Sugar Mobile gelanceerd, waarmee de grenzen van mobiele CRM-technologie opnieuw zijn verlegd en Sugar gebruikers een nog betere gebruikerservaring wordt geboden.

Lees meer

SugarCRM heeft een nieuwe versie van Sugar Mobile gelanceerd, de toonaangevende CRM-app voor smartphone and tablet voor gebruikers van Sugar. Sugar Mobile 5.0 biedt een aantal innovatieve nieuwe features, die ervoor zorgen dat de app niet meer slechts fungeert als ‘CRM voor onderweg’, maar een onmisbare tool wordt, die nooit van je zijde wijkt.

Significante verbeteringen

Dankzij de mobiele revolutie zijn de fysieke grenzen van de werkplek verdwenen. Vooral sales professionals kunnen profiteren van deze mobiliteit. In het afgelopen jaar is het dagelijks gebruik van Sugar Mobile dan ook niet voor niets verdrievoudigd. Mobiel CRM heeft echter tot nu toe nog niet zijn volle potentie bereikt. Veel mobiele applicaties zijn ingewikkeld en lastig te gebruiken en bieden bovendien veel functionaliteiten die nooit worden gebruikt.

“De CRM industrie bevindt zich nog steeds in een vroeg stadium voor uitgebreide mobiele oplossingen”, aldus Rich Green, chief product officer van SugarCRM. “Bij SugarCRM, waar we worden gedreven door een ‘mobile first’ strategie, verwachten we dat complete sales teams CRM uitsluitend via mobiele apparaten benaderen. Met dat in gedachten blijft SugarCRM de grenzen van mobiele technologie verleggen en hebben we een aantal significante verbeteringen doorgevoerd.”

SugarCRM heeft het meest uitbreidbare en veilige mobiele platform, dat klanten in staat stelt hun business te transformeren. Sugar Mobile 5.0 biedt een aantal waardevolle nieuwe features, waaronder:

Vernieuwde gebruikservaring

De nieuwe versie van SugarCRM’s mobiele app introduceert een vernieuwde user experience, met verbeterde navigatie en anders ingedeelde tabbladen. Het aantal kliks dat nodig is om benodigde CRM-data in te zien is hiermee beperkt tot een minimum.

Ondersteuning van Apple Touch ID

De nieuwe versie van Sugar Mobile ondersteunt nu ook Apple Touch ID. Touch ID is een van de meest veilige manieren om gebruikers te verifiëren binnen iOS apps, waardoor de login ervaring makkelijker en gebruiksvriendelijker is geworden.

Customisatie

Met de nieuwe Sugar MACS service kunnen klanten hun eigen bedrijfsnaam en logo toevoegen en de kleur selecteren die ze willen tonen op de achtergrond van de login-, splash- en laadschermen. Zonder codering en met een paar simpele kliks kunnen administrators een custom app genereren, die aansluit bij de huisstijl van de organisatie.

Enterprise Mobile Management (EMM)

Grote organisaties hebben nu een betere en veiligere manier om hun SugarCRM mobiele app te distribueren en beheren met EMM support. Door ‘app wrapping’ te gebruiken, kunnen Sugar administrators bepalen wie toegang krijgt tot de app en wanneer. Sugar Mobile 5.0 biedt ook de AppConfig standaard, die het makkelijker maakt voor administrators om de app te beheren met behulp van Enterprise Mobile Management (EMM) oplossingen.

DEEP links

‘Deep Linking’ functionaliteit zorgt ervoor dat links kunnen worden gecreëerd, die een gebruiker direct leiden naar een bepaald record of bepaalde pagina in SugarCRM Mobile . Deep linking kan worden gebruikt voor uiteenlopende taken, zoals het bekijken, creëren of bewerken van records.

Sugar Mobile is beschikbaar voor alle Sugar Professional, Enterprise en Ultimate klanten. Het biedt een ‘offline mode’, zodat gebruikers ook wanneer ze niet aangesloten zijn op een Wi-Fi netwerk productief kunnen zijn. Alle bestaande installaties van SugarCRM Mobile worden geüpgraded naar Sugar Mobile 5.0 via de standaard upgrade functionaliteit van de telefoon of tablet. Upgrades kunnen ook worden uitgevoerd door te zoeken naar ‘SugarCRM Mobile’ in de applicatie stores van het apparaat of door de volgende links te gebruiken:

Google Play Store

Apple App Store

DANKZIJ BRIXCRM HEBBEN WE BETER ZICHT OP ONZE OPPORTUNITIES EN PIJPLIJN. GEBRUIKERS ERVAREN HET WERKEN MET SUGAR ALS ZEER POSITIEF.

MARK ROTTEVEEL - YES TELECOM
Close menuX