SugarCRM winnaar Business Choice Awards 2017 | BrixCRM

SugarCRM winnaar Business Choice Awards 2017

Ook dit jaar is SugarCRM door PCMag uitgeroepen tot 'Best CRM service'. Met de hoogste score in vrijwel alle categorieën versloeg SugarCRM onder andere Salesforce.com, Microsoft Dynamics en Oracle.

SugarCRM is wederom uitgeroepen tot winnaar van de Business Choice Awards in de categorie CRM. De awards worden elk jaar uitgereikt door PCMag; toonaangevende autoriteit op technologiegebied.

PCMag heeft CRM-gebruikers gevraagd hun algemene tevredenheid, de betrouwbaarheid en support ervaring met betrekking tot hun CRM-oplossing te beoordelen. Ook is gevraagd aan te geven hoe waarschijnlijk het is dat ze de oplossing zouden aanbevelen.

In totaal waren 236 CRM-leveranciers genomineerd. Uiteindelijk ontvingen 6 genoeg stemmen om in aanmerking te komen voor de hoogste eer: SugarCRM, ACT!, Salesforce.com, Microsoft Dynamics, Oracle en SAP. Met de hoogste score in vrijwel alle categorieën is SugarCRM als winnaar uit de bus gekomen en heeft hiermee de titel ‘Best CRM service 2017’ in de wacht gesleept.

SugarCRM winnaar Business Choice Awards 2017

HOGE CIJFERS

SugarCRM scoorde maar liefst een 8.7 op algemene tevredenheid, een 9.0 op betrouwbaarheid en een 8.8 op de waarschijnlijkheid de CRM-oplossing aan te bevelen aan anderen. De CRM-leverancier scoorde daarbij een NPS (Net Promoter Score) van 64%. Een opmerkelijk hoge score binnen een sector waar producten over het algemeen laag gewaardeerd worden. Ook de technische support van SugarCRM werd beoordeeld met een 8.6.

Ga voor meer informatie over de Business Choice Awards naar de site van PCMag.

DANKZIJ BRIXCRM HEBBEN WE BETER ZICHT OP ONZE OPPORTUNITIES EN PIJPLIJN. GEBRUIKERS ERVAREN HET WERKEN MET SUGAR ALS ZEER POSITIEF.

MARK ROTTEVEEL - YES TELECOM
Close menuX