Sungevity legt met Sugar basis voor zonnige toekomst | BrixCRM

Sungevity legt met Sugar basis voor zonnige toekomst

Geheel volgens BrixCRM traditie is afgelopen week de livegang van Sugar bij zonne-energie leverancier Sungevity gevierd met Twentse Kozakken. Binnen het snelgroeiende bedrijf gaan 150 mensen aan de slag met het nieuwe CRM-systeem.

Sungevity Zonnepanelen levert sinds 2007 betaalbare zonne-energie aan consumenten thuis. Met haar eigentijdse en unieke ‘Remote Solar Design’ werkwijze maakt het bedrijf de overstap naar zonne-energie leuk en vooral makkelijk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste en meest innovatieve technologieën. Rechtstreeks afkomstig uit Silicon Valley.

Ondersteuning van het volledige proces

Sungevity Nederland maakte voorheen onderdeel uit van Sungevity US. Nadat de organisatie zelfstandig werd, is ervoor gekozen afscheid te nemen van Salesforce, het bestaande CRM-systeem. Op basis van Sugar heeft BrixCRM voor Sungevity een eigen CRM-omgeving gerealiseerd, waarmee het volledige proces - van pre-sales, verkoop tot support - wordt ondersteund.

Livegang Sungevity

Tijdens de implementatie hebben beide teams intensief en plezierig samengewerkt om tot een mooi resultaat te komen. Sungevity en BrixCRM zijn beide jonge en energieke organisaties; iets wat een goede match is gebleken.

Jan Slaghekke, CEO van Sungevity: “Samen met BrixCRM hebben we intensief gewerkt om in een vrij korte tijd op basis van Sugar een nieuwe CRM-omgeving op te zetten voor ons bedrijf. Dit was alleen mogelijk dankzij de expertise van beide organisaties en de goede samenwerking  tussen de verschillende teams. ”

Binnen Europa is Sungevity inmiddels actief in Nederland, België, Italië en Duitsland. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam zullen ze binnenkort ook andere Europese landen van zonnestroom voorzien. Met Sugar is hiervoor een sterke fundering gelegd.

DANKZIJ BRIXCRM HEBBEN WE BETER ZICHT OP ONZE OPPORTUNITIES EN PIJPLIJN. GEBRUIKERS ERVAREN HET WERKEN MET SUGAR ALS ZEER POSITIEF.

MARK ROTTEVEEL - YES TELECOM
Close menuX