Viva Las Vegas: SugarCon '18 | BrixCRM

Viva Las Vegas: SugarCon '18

Op 10 en 11 oktober a.s. komen klanten, partners, ontwikkelaars en gebruikers van SugarCRM bijeen voor de 2018 editie van SugarCon. Het event is verhuisd: dit jaar vindt de conferentie plaats in het bruisende Las Vegas. Om dit te vieren biedt SugarCRM aantrekkelijke kortingen voor de vroege inschrijvers.

Of je nu gebruiker, beïnvloeder of beslisser bent, SugarCon is dé plek om je vaardigheden te ontwikkelen, je netwerk te vergroten en de toekomst van je organisatie vorm te geven. Het thema dit jaar is “The Future You”. Diverse (Sugar)CRM en customer experience experts bieden je nieuwe kennis en inzichten door middel van keynotes, educatieve breakout sessies, trainingen en netwerkbijeenkomsten. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:

  • Hoe bouw je aan sterkere klantrelaties?
  • Op welke wijze zal de digitale revolutie de toekomst van werken veranderen?
  • Hoe zullen de nieuwste technologieën op basis van kunstmatige intelligentie bedrijfssoftware verbeteren?
Meer weten?

Ook dit jaar belooft SugarCon weer een spectaculair event te worden. Als Elite Partner van SugarCRM is BrixCRM uiteraard op 10 en 11 oktober van de partij. Wil je meer weten? Kijk op de site van SugarCon of neem contact op met Marc Liebrechts.

DANKZIJ BRIXCRM HEBBEN WE EEN ROBUUST CRM SYSTEEM, DAT ONS MEER KLANTINZICHT BIEDT EN HELPT ONS WERK TE STRUCTUREREN EN ORGANISEREN.

Jeroen van Schreven - UPD
Close menuX