Blauwdruk voor CRM-succes | BrixCRM

Blauwdruk voor CRM-succes

Hoe zet je CRM in als katalysator voor verandering binnen jouw organisatie? Ontdek hoe je de juiste mensen en processen identificeert, de klantlevenscyclus in kaart brengt en IT betrekt bij de business case voor jouw CRM-implementatie om het succes van jouw CRM-initiatieven te vergroten.

Download dit whitepaper en ontdek hoe je:
  • De juiste mensen identificeert en betrekt voor effectief CRM verandermanagement binnen jouw organisatie.
  • De klantlevenscyclus in kaart brengt voor het optimaliseren van jouw CRM-initiatieven.
  • Afstemming met IT realiseert om een business case te maken voor jouw CRM-implementatie.
CRM als katalysator voor verandering: 5 best practices

De klant van vandaag de dag is verbonden. Met elkaar, maar ook met alle kennis die op het web te vinden is. Dat betekent dat wanneer bedrijven willen concurreren in het tijdperk van de verbonden klant, ze zelf ook intern verbonden moeten zijn. Om dit te realiseren moeten CRM-initiatieven binnen bedrijven ook evolueren.

Voorheen werd CRM vaak geïmplementeerd in functionele silo's, gericht op het ondersteunen van sales, marketing en customer service afzonderlijk. Met de verbonden klant van vandaag is het echter nodig dat organisaties de 'silo mentaliteit' doorbreken en de klantervaring zien als iets dat consistent is over alle afdelingen heen.

Dit whitepaper laat enkele best practices zien om de juiste mensen en processen te identificeren en succesvol te veranderen. We nemen je mee in hoe je van eindgebruikers ambassadeurs kunt maken en zelfs nee-zeggers kunt overtuigen. Zo behaal je niet alleen een succesvolle implementatie, maar creëer je tegelijkertijd een verbonden organisatie met een focus op klantbetrokkenheid. Bovendien vergroot je de return on investment op je technologie.
 
Vul hieronder je gegevens in en ontvang het whitepaper per e-mail.
 

Sugar bespaart ons veel tijd en helpt ons de service naar onze klanten te verbeteren. Het is echt ideaal, ik ben er heel blij mee.

Marc Smeitink - Sumis Company
Close menuX