CRM Consultancy Nederland | BrixCRM

CRM consultancy

Deskundig advies van ervaren consultants

De ervaren consultants van BrixCRM begeleiden je voor, tijdens en na de implementatie. Wij verdiepen ons volledig in jouw organisatie, denken met je mee en geven deskundig advies. Wij zorgen ervoor dat jouw CRM systeem niet alleen aan alle technische eisen voldoet, maar bovendien in de praktijk ook daadwerkelijk het gewenste resultaat oplevert.

 

Lees meer
Business consultancy

CRM draait niet alleen om software. Het is een bedrijfsstrategie, waarmee je de waarde van én voor jouw klanten kunt verhogen. CRM software is hierbij een belangrijk middel, maar op zichzelf niet de oplossing. Hoe je de software inzet, bepaalt het succes. Wij helpen je CRM optimaal in te zetten door:

  • Ons volledig te verdiepen in jouw organisatie.
  • Voorafgaand aan de implementatie gezamenlijk een effectieve CRM strategie te definiëren.
  • De verschillende bedrijfsprocessen van jouw organisatie in kaart te brengen, zodat het CRM systeem hier zorgvuldig op afgestemd kan worden.
Implementatie consultancy

Een CRM implementatie is vaak een complex project. Het vergt dan ook efficiënt en effectief projectmanagement, waarbij communicatie centraal staat. Onze consultants hebben jarenlange ervaring op het gebied van CRM implementaties en vormen een belangrijke schakel tussen jouw organisatie en de ontwikkelaars van BrixCRM. Zij brengen de wensen en behoeften in kaart en vertalen deze naar effectieve software toepassingen.

SugarCRM applicatie consultancy

De consultants van BrixCRM geven tijdens één of meerdere consultancy sessies bij jullie op locatie een praktische uitleg over de applicatie, zodat jij en je collega’s maximaal rendement uit SugarCRM halen. Tijdens deze sessie wordt, aan de hand van praktische voorbeelden, onder andere uitgelegd:

  • Hoe SugarCRM werkt, voor zowel gebruikers als administrators
  • Welke mogelijkheden het systeem biedt
  • Hoe de applicatie het best gebruikt kan worden, voor een optimale ROI 

DANKZIJ BRIXCRM HEBBEN WE EEN ROBUUST CRM SYSTEEM, DAT ONS MEER KLANTINZICHT BIEDT EN HELPT ONS WERK TE STRUCTUREREN EN ORGANISEREN.

Jeroen van Schreven - UPD
Close menuX